Randevu Alma Telefon Numarasi

Wiki Article

Randevu

Artık halk artık uzun uzun sıra beklemiyor ve rahat bir şekilde randevu alabiliyorlar. Sormalıyız, MHRS randevu oluşturma sitesi tam olarak nasıl çalışmaktadır? MHRS randevusu hangi yollar ile oluşturulur? ALO 182 numarası üzerinden randevu oluşturmak için neler yapılmalıdır?
MHRS online Randevu Oluşturma Kolaylığı sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu alan vatandaşların sıra bekleme dertleri de sonlandı. Artık kolay bir şekilde hastane kayıtlarını oluşturan vatandaşlar, randevu zamanı ve de hastane seçiminin yanı sıra talep ettikleri hekime de randevu alabilme lüksüne sahipler.

MHRS RANDEVU ALMA KOLAYLIĞI

Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete sunulmuş randevu alma sistemi insanlara kolaylık sağladığı Randevu gibi, hastaneler ve doktorlara da büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Online olarak veya ALO 182 numarası ile oluşturulan randevular sayesinde hasta vatandaşlar randevu saati öncesinden hastaneye giderek beklemek zorunda kalmaması ile beraber hekimler de hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu alma sisteminde insanlar MHRS’ye kayıt olmalı veya E-Devlet aracılığı ile sisteme giriş sağlamalıdır. fakat internet kullanmak istemeyen insanlar için de randevu almak mümkündür. Bu insanların da ALO 182 numarasını aramaları yeterlidir.

MHRS KAYDI VE E-DEVLET İLE RANDEVU OLUŞTURMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu almak isteyen vatandaşlar MHRS platformuna kayıt olmak istiyorlarsa MHRS web sitesini kullanarak ‘Yeni Randevu Üye’ butonunu tercih etmelidir. Daha sonra ekrana gelen görüntüde istenen bilgilerin girilmesi ile beraber MHRS üyeliği tamamlanır.

Ancak e-Devlet sitesine kayıt olan vatandaşlar MHRS’ye kayıt olmadan da randevu oluşturabilir. Bunun için MHRS web sitesine ulaşan insanların ‘e-Devlet ile giriş’ butonuna tıklamaları yeterlidir. e-Devlet kapısına giriş yapan insanlar direkt olarak Randevu MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page